dungteng

Everything about WordPress.com Free Action

Tag Archives: Contoh soal shopping list

Contoh soal shopping list

Do you know what is a shopping list ?  This is a describe about a Shopping List is a list that you  make of all the things you want to buy when you go shopping.

Read the text below to answer the questions

  • 20 ballon
  • A big tart
  • 3 bottle syrup
  • 2 pads of biscuits
  • 5 m ribbon
  • 40 paper trumpets
  • 40 paper hats

1. What kind of text is it ?

A. A short message

B. A shopping list

C. An advertisment

D. A food label

Answer : B

2. How many tarts does the writer want to buy ?

A. one

B. Two

C. Three

D. Four

Answer :A

3. What kind of hats does he want to buy ?

A. Bamboo hats

B. Plastic hats

C. Fabric hats

D. Paper hats

Answer : D

4. What do you thing the writer will have ?

A. An English club meeting.

B. A formal meeting.

C. A comference.

D. A party.

Answer : D

5. From the text we know that the writer wants to buy to invite stores, except …

A. bakery

B. the butcher’s

C. grocer’s

D. stationer’s

Answer : B

  • 2 books
  • 1 pencil
  • 1 pack of crayon
  • 1 pencil case
  • 2 rulers
  • 1 eraser
  • 1 sharpener
  • 1 red pen

6. How many rulers does the writer wants to buy ?

A. One

B. Two

C. Three

d. Four

Answer : B

7. What store must the writer go to get the things ?

A. Florist’s

B. The butcher’s

C. Stationer’s

D. Fish Manger

Answer : C

8. What color is the pen ?

A. White

B. Black

C. Blue

D. Red

Answer : D

9. The writer wants t o buy the following things, except ….

A. a bag

B. rulers

C. books

D. an eraser

Answer : A

Recent Posts :

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: